Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Vanaf HIERRR zie je de skyline van jouw favoriete stad het best!

Griffith Park Observatory
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

De mooiste views op Chicago, Las Vegas, Los Angeles, New York en San Francisco.

ChicagoChicago

Chicago’s Willis Tower heeft – naast een fantastisch uitzicht over de stad – een troef in handen, namelijk The Ledge. Dit extra stukje raamwerk stelt je in staat om daadwerkelijk boven de afgrond staan.

Desondanks heeft het uitzicht vanaf de Willis Tower ook een groot nadeel: je ziet de Willis Tower zelf niet. Daarom is óók het uitkijkpunt van het nabijgelegen John Hancock Center (foto) een aanrader.

Naar Chicago? Laat je hier inspireren!


High Roller - Chris Moran via Travel Nevada
Foto: Chris Moran via Travel Nevada

Las Vegas

Hoog boven The Strip zie je goed hoe groot Vegas eigenlijk is. Dit kan bijvoorbeeld vanaf de enorme Stratosphere Tower, gelegen aan de noordkant van de Las Vegas Boulevard.

Een (beter) alternatief vinden wij de High Roller – een enorm reuzenrad tegenover Caesars Palace. Vanuit deze attractie heb je een fabuleus uitzicht op alle topattracties van Sin City.

Plannen om naar Vegas te gaan? Doe hier meer ideeën op.


Griffith Park ObservatoryLos Angeles

Ergens achter Hollywood vind je het Griffith Park en het gelijknamige Griffith Park Observatory. Vanaf deze sterrenwacht schijn je het heelal in optima forma te kunnen zien, maar dat is niet de reden waarom veel toeristen de klim naar het observatorium maken. Het uitzicht op alle wijken van L.A. is hier simpelweg fenomenaal.

Reizen die langs Los Angeles en andere West Coast-bestemmingen gaan, vind je hier.


New York CityNew York City

New York heeft qua uitzichten een beetje hetzelfde probleem als Chicago. Tuurlijk – bovenop het Empire State Building staan is een ervaring op zich. Er is alleen een máár: je ziet het Empire State Building niet. Beter zijn daarom de platformen van het Rockefeller Center (Top Of The Rock) en het One World Observatory, bovenin het One World Trade Center.

Plannen om naar NYC te gaan? Doe hier meer ideeën op.


Californië weerSan Francisco

We zijn duidelijk over waar je het beste uitzicht over San Francisco hebt. Stel je TomTom in op Twin Peaks: vanaf hier heb je een adembenemend mooi beeld van de hele Californische stad.

Naar San Francisco? Laat je hier inspireren!