Afrika OnlyCanada Only

Vergeet het kattencafé: in Los Angeles vind je nu The Dog Cafe

Hond
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

The Dog Café is deels een dierencafé en deels een opvang voor geadopteerde honden. Bezoekers helpen de honden sociaal worden en kunnen er zelfs eentje mee naar huis nemen.

Een halfway-house – zo wordt The Dog Cafe in Los Angeles, Californië ook wel genoemd. Hier worden honden in nood opgevangen, ongeacht de leeftijd, het ras of het gedrag, met als doel ze in contact te brengen mogelijke nieuwe eigenaren.

Zo wachten ten tijde van schrijven onder meer de poedel Biscuit, de husky Bruno en de chihuahua Kruz nog op een nieuw baasje.

Bezoeken

Kennis maken met de viervoeters kan in het Cafe. Hiervoor moet je wel vooraf een reservering maken. Toegang kost $15 per persoon, wat weer wordt gebruikt voor de gemaakte onkosten. De zogenaamde Dog Lounge is de plek waar mens en dier elkaar ontmoeten. Allemaal met een drankje erbij, natuurlijk. ‘t Blijft tenslotte een café.

Interesse? Je vindt The Dog Café aan 240 N Virgil Avenue in Los Angeles. Misschien iets voor tijdens je komende Amerika-trip!


Amerika Only Magabook 4 Cover

Hét boek voor Amerika-fans!

Binnenkort naar Amerika? Check ons nieuwe boek! Amerika Only Magabook 4 is een combi tussen een boek en een magazine – vol inspiratie en tips voor Amerika-reizigers.  BESTELLEN KAN HIER!