Canada Only

Volgens de geruchten krijgt Orlando een DERDE Universal-park, inclusief Super Mario World

Universal Orlando Resort - Pixabay
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Nee – vanuit Universal zelf zijn er nog geen officiële berichten. Maar als we de gerenommeerde krant Orlando Weekly moeten geloven, is dat slechts een kwestie van tijd…

Onlangs verschenen er namelijk gelekte documenten op het internet waarin de plannen voor Universal Orlando’s derde pretpark in grote lijnen stonden omschreven. Of de documenten authentiek zijn? Orlando Weekly denkt van wel, gebaseerd op de info die ze hebben ontvangen van enkele self-proclaimed insiders.

Het park

Volgens de informatie gaat het nieuwe park The Fantastic Worlds heten. In tegenstelling tot de andere twee Universal-parken wordt The Fantastic Worlds opgebouwd rondom één centraal punt. Een beetje zoals de indeling van Magic Kingdom (rondom Cinderella’s Castle) en Disney’s Animal Kingdom (rondom de Tree of Life), ietsje verderop in Orlando.

Wat dit centrale punt dan precies gaat worden? Dat is helaas nog niet duidelijk.

Super Mario World

De gelekte documenten reppen verder ook nog niet over eventuele parkdelen en attracties. Orlando Weekly stelt echter dat Super Mario World in ieder geval is inbegrepen. Dat zou goed kunnen – daar waar Universal eerder een samenwerking met Nintendo aankondigde.

Naast Super Mario World wordt er ook gespeculeerd over een derde Harry Potter-uitbreiding én (nog) een parkdeel rondom Jurassic Park.

We houden je op de hoogte!

Naar Orlando

Plannen om naar Orlando te gaan? Laat je dan hier verder inspireren!