Afrika OnlyCanada Only

Waarom Bellagio een van de tofste resorts in Las Vegas is

Bellagio - Pixabay-min
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Dit Toscaanse resort hoort absoluut op je bucket list wanneer je naar het Amerikaanse zuidwesten gaat, al bevindt de grootste attractie zich eigenlijk voor de deur…

[affiliate location=”bellagio” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”ticketlinks”]

Vanwege de fonteinen

…en laten we daar dan gelijk maar mee beginnen. De fonteinen van Bellagio zijn een van de grootste trekpleisters in Las Vegas en omstreken. De geweldig gechoreografeerde voorstelling vindt iedere avond plaats en alle optredens zijn uniek – schroom dus niet om op de terugweg tóch nog een keer te wachten tot de show opnieuw begint.

Vanwege de shows

In Bellagio vind je nog meer shows waarbij fonteinen misschien geen rol spelen, maar die wel absoluut de moeite waard zijn. Het grootste voorbeeld daar van is O, de eenletterige show van Cirque du Soleil, inclusief acrobaten, synchroonzwemmers en opera.

Deze voorstelling wordt alleen hier, in Bellagio, Las Vegas, opgevoerd en is daarmee uniek en anders dan alle andere Cirque du Soleil-shows.

Vanwege de restaurants

Met Harvest, Sadelle’s en Fix Restaurant & Bar heeft Bellagio meer dan genoeg opties voor alle soorten reizigers, of je nu op zoek bent naar ontbijt, lunch of diner. En kun je die fonteinen toch niet helemaal loslaten? Dan heb je vanuit het Italiaanse restaurant LAGO uitzicht op de wereldberoemde watervoorstellingen.

[affiliate location=”amerika-only-magabook-5-2″ type=”ticketlinks”]

Vanwege het nachtleven

Clubs mogen in een resort in Las Vegas natúúrlijk niet ontbreken en Bellagio heeft genoeg opties voor verschillende soorten gasten. Lily Bar & Lounge is een cocktailbar, Sports Book & Bar een sportcafé en Hyde een luxe club.

Vanwege het casino

Of je nu een gevorderd pokerspeler bent of eigenlijk niet weet hoe de eerste de beste fruitautomaat werkt: in Bellagio vind je iets voor beginnende én professionele spelers. Wat wil je ook – het is Las Vegas.

[affiliate location=”bellagio” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”amerikanl”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”tradetracker”]

[affiliate location=”lasvegas” type=”ticketlinks”]