Canada Only

WANTED! Orlando’s nieuwste waterpark zoekt personeel…

Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

door Ben Zwaan

Groot fan van Florida – en in het bijzonder van de thema- en waterparken van de Sunshine State? Dan is er voor jou misschien wel goed nieuws. Universal Orlando Resort zoekt namelijk personeel voor haar nieuwe waterpark. En nee, het gaan niet om een of twee vakkenvullers. Universal wilt 1.700 mensen aannemen.

Volcano Bay, zoals het tropische waterparadijs gaat heten, biedt zowel fulltime- als parttime-functies. Nieuwe teamleden kunnen bijvoorbeeld attractie-operator worden voor een van de vele, spannende glijbanen van het park. Wie horeca-ervaring heeft kan terecht in de restaurants. En badmeesters zijn ook gewild; Volcano Bay zoekt zo’n vierhonderd lifeguards.

Naast salaris heeft werken bij Volcano Bay een paar andere, niet te onderschatten voordelen. Toegang tot het park is voor jou, maar ook voor je gasten gratis. Of het je ook gaat lukken om een baan te bemachtigen? Het wordt in ieder geval een lastig verhaal: Universal heeft al aangegeven totaal geen problemen te verwachten gezien het enthousiasme bij belangstellenden er-rug groot is.

Voor bezoekers van Orlando is het hoe dan ook goed nieuws: wanneer een park begint met de sollicitatieprocedures, is de opening nabij. Volcano Bay is naar verwachting begin juni klaar.


Foto: Universal Orlando Resort