Canada Only

WAUW! Disney’s Tower Of Terror heeft voor de Kerst een gi-gan-ti-sche makeover gekregen…

The Twilight Zone Tower Of Terror 2 - David Roark
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

De engste attractie van Disney World? Dat is niet meer de engste attractie van Disney World. The Twilight Zone Tower Of Terror staat er rond de feestdagen namelijk zó bij:

The Twilight Zone Tower Of Terror - David Roark
David Roark

Voor je denkt dat Disney echt al die pakjes aan de toren heeft gehangen: het gaat hier om een projectie. Een hele goeie, moeten we erbij zeggen. En dat is eigenlijk maar goed ook. We vinden de Tower Of Terror te uniek om hem voor altijd te veranderen.

Deze zomer in Disney World geweest? Dan heb je misschien al gezien waartoe Disney zoal in staat is. Deze zelfde projectietechnieken worden namelijk ook gebruikt om Magic Kingdom’s Cinderella Castle mee te verlichten.

Ook concurrent Universal Studios weet inmiddels hoe ze voor spektakel moeten zorgen. In het pretpark Islands Of Adventure wordt Harry Potters Hogwarts op een soortgelijke manier versierd.

Verwacht wordt dat de toren na Nieuwjaarsdag weer haar gebruikelijke, creepy vorm aanneemt.

Naar Disney World

De (versierde) Tower Of Terror staat in het derde park van het resort: Disney’s Hollywood Studios. Zien? HIER vind je de Orlando-reizen van onze partners. Zelf boeken kan natuurlijk ook. Vliegtickets naar Central Florida vind je HIER. Hotelkamers vind je HIER. En de onmisbare huurauto vind je HIER.

The Twilight Zone Tower Of Terror 2 - David Roark
David Roark