Canada Only

Wauw! Deze glazen cabine met uitzicht op Zion is een van Amerika’s móóiste slaapplaatsen

Zion EcoCabin - Courtesy of Airbnb
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Dit is de Zion EcoCabin in Hilldale, Utah. Een fantastische overnachtingsplaats met uitzicht op de fabuleuze Zion Mountains.

De Instagram-pagina van Airbnb is best de moeite waard om te volgen. Ze delen met regelmaat toffe slaapplaatsen die – of course – buiten het gebruikelijke liggen.

De meest gelikete foto van allemaal? Dat is een plaatje van een bed-and-breakfast in het onder ons zo geliefde Amerika. Hij leverde Airbnb ruim 61.000 vind-ik-leuks op. Ten tijde van schrijven, ja.

[themify_layout_part id=34366]

Wat is dit voor slaapplaats?

Het gaat om de Zion EcoCabine. Een a-vormige cabine waarvandaan je een geweldig en panoramisch uitzicht hebt over de Zion Mountains in de staat Utah.

De cabine zelf is bedoeld voor twee gasten. Hij beschikt over een tweepersoonsbed en telt – goh – vier muren, waarvan één wand compleet van glas is gemaakt. Je hebt dus altijd een fantastisch uitzicht – en dat niet alleen.

Wie de buitengeuren van Utah wilt inademen, kan het raam compleet open kantelen. Zo heb je altijd frisse lucht.

Het huisje beschikt verder over een platform op het dak. Dit platform functioneert als een soort outdoor huiskamer, inclusief stoelen, een grill en een vuurkorf.

Oh – en je mag zelfs een huisdier meenemen. Een ideale vertrekplaats om de toch al geweldige omgeving te verkennen – dachten we zo.

[themify_layout_part id=34170]

Wat kost deze accommodatie?

Zijn er ook nog nadelen aan de Zion EcoCabin? Ja – helaas wel. Er hangt namelijk een behoorlijk prijskaartje aan. Eén overnachting maakt je $645 per nacht lichter.

Een schrale troost: volgens de voorgangers is dit de prijs méér dan waard.

[themify_layout_part id=37739]

Waar vind ik de Zion EcoCabin?

Interesse? Je vindt de Zion EcoCabin in de Zion Mountains – bij Hildale, Utah. De exacte locatie wordt na het boeken verstrekt.

Bron: Travel + Leisure

Foto: Courtesy of Airbnb

[themify_layout_part id=34047]