Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Dit wereldberoemde Vegas-resort krijgt een TOTALE make-over (en een grote verzameling nieuwe restaurants)

Monte Carlo - Ryan Jerz via Travel Nevada
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Wat Vegas zo bijzonder maakt (naast het feit dat de skyline bestaat uit een Eiffeltoren, een piramide en een Middeleeuws kasteel), is dat de stad altijd in beweging. Qua nightlife – natuurlijk. Maar ook qua ontwikkeling. Sluipt er iets van veroudering in een hotel, club of casino? Dan wordt er onmiddellijk vernieuwd.

Het hotel Monte Carlo is geen uitzondering. Het luxe resort staat er sinds 1996 en dat is voor Vegas-begrippen zoiets als de Prehistorie. Needless to say: Monte Carlo gaat compleet op de schop.

Allereerst gaat Monte Carlo in de toekomst verder als Park MGM. Dat heeft te maken met het park Theater en de Park Outdoor Promenade: een stadion en boulevard die inmiddels zijn voltooid.

Alles in het huidige hotel wordt vernieuwd – van hotelkamers tot zwembad. De ingang aan de kant van The Strip krijgt een volledig nieuw uiterlijk – inclusief een vestiging van de Italiaanse food-formule Eataly.

Restaurants

En daar blijft het niet bij. Park MGM wordt een soort walhalla voor foodies. Naast Eataly staan er nog meer gerenommeerde eetgelegenheden op de planning. Voorbeelden zijn Bavette’s (een steakhouse uit Chicago), Primrose(met een grote outdoor-patio) en een nieuw project van de Amerikaans-Koreaanse chef-kok Roy Choi.

Park MGM neemt al reserveringen op en opent naar verwachting laat in de lente of vroeg in de zomer.

Monte Carlo - Ryan Jerz via Travel Nevada
Foto: Ryan Jerz via Travel Nevada