Canada Only

Werken in Disney World? In Orlando, Florida staan nu 3.500 (!) vacatures open…

Orlando
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Ben je op zoek naar een baantje én een groot fan van Disney? Dan heb je geluk. The Happiest Place on Earth is naarstig op zoek.

Disney World Orlando zoekt meer dan 3.500 nieuwe werknemers. De zomermaanden naderen en dan moeten alle plekken in de vier themaparken, twee waterparken en twintig hotels zijn bezet.

Vacatures

De vacatures zijn voor zowel full-time-functies, part-time-banen en seizoenswerk. De taken lopen uiteen. Disney World zoekt schoonmakers, maar ook koks en buschauffeurs. Interesse? Kijk dan hier voor de complete lijst.

Disney World

Mocht je erin slagen door de strenge selectieprocedure te komen, dan sluit je aan bij duizenden andere, tevreden medewerkers. Disney werd namelijk dit jaar nog opgenomen in Glassdoor’s 100 Best Places To Work.

Liever gewoon als gast naar de parken? Dat kan natuurlijk ook. Kijk in dat geval hier voor vliegtickets, hier voor een hotel in de buurt en hier voor de in Florida onmisbare huurauto.

Meer Amerika? Schrijf je hier in voor de Amerika Only Nieuwsbrief! We sturen je direct de link naar het gratis e-book ’20 Amerikaanse Road Trips Die Je Óóit Moet Doen’.