Canada Only

Zijn dit de 10 lekkerste items van de Amerikaanse Starbucks?

Vlag
Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Online magazine Thrillist bestelde letterlijk alle warme én koude dranken van het Starbucks-menu. Dit zijn volgens hen de tien beste items.

10. Lightly Sweet Chai Tea Latte

Een simpele chai tea, maar dan met minder suiker. Niet dat het heel veel scheelt… De Lighty Sweet Chai Tea Latte bevat nog steeds 31 gram suiker en dus meer dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van 25 gram. Maar goed. Omdat het vakantie is.

9. Iced Starbucks Blonde Cold Foam Cappuccino

Een ijskoffie die begin 2018 werd geïntroduceerd en in The States in korte tijd er-rug populair is geworden.

8. Horchata Almond Milk Frappuccino

Een nieuw soort Frappuccino welke ongeveer de smaak van chai tea heeft en door Thrillist wordt vergeleken met een vloeibare versie van een Snickerdoodle-koekje.

7. Ultra Caramel Frappuccino

Net als de Caramel Frappuccino, maar dan met extra – karamel. De zogenaamde Dark Caramel Sauce zit hier verwerkt in zowel het slagroom als de siroop.

6. Caffè Mocha

Koffie die volgens de kenners van Thrillist eigenlijk meer smaakt naar warme chocolademelk met marshmallows. Een vrije unieke smaak, dachten we zo.

5. Java Chip Frappuccino

Het eerste item dat je ook in Nederland kunt bestellen en daarom geen verdere uitleg vereist. Een hoge score voor de Java Chip Frappuccino.

4. Cold Foam Cascara Nitro

De Cold Foam Cascara Nitro is in veel Amerikaanse Starbucks-filialen verkrijgbaar, maar niet overal. Dat heeft te maken met de nitrotap die deze koffie extra romig maakt – en niet alle vestigingen hebben er een. Kleine reminder voor wanneer je deze nummer vier in The States wil bestellen.

3. Double Chocolaty Chip Creme Frappuccino

Een volgens Thrillist uiterst smaakvolle combinatie tussen chocolade en melk en het enige item in deze lijst waar geen druppel koffie in zit.

2. Coffee Frappuccino

Een klassieke Frappuccino die desondanks een tijd van de Amerikaanse menukaart is verdwenen. Hij zal wel te normaal of zoiets zijn geweest – vergeleken met de rest van deze lijst. Anyway, de standaard ijskoffie is terug en volgens Thrillist Starbucks op-één-na beste item…

1. Triple Mocha Frappuccino

…want het allerbeste wat Starbucks te bieden heeft, is deze Frappuccino: de Triple Mocha-variant. Staat officieel niet op het menu, maar kan in aanvraag altijd worden gemaakt. Of het een terechte nummer-één is? Bestel ‘m tijdens je komende Amerika-trip en oordeel zelf!

Heb jij ons gratis e-book 20 Amerikaanse Road Trips Die Je Óóit Moet Doen al? Download ‘m hier!