Afrika OnlyCanada Only

Zo combineer je de themaparken van Orlando met de hagelwitte stranden van Florida!

Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

door Boy Tijbosch

Voor de eerste keer naar Florida? Dan mag je de wereldberoemde pretparken van Orlando vanzelfsprekend niet missen. Inderdaad – ook wanneer je géén kind bent behoren de parken van Disney World, Universal Studios en SeaWorld tot de absolute topbestemmingen van de Verenigde Staten. Maar we kunnen het ons óók voorstellen dat je het na zeven dagen Mickey Mouse even gehad hebt met de attracties en voorstellingen. In dat geval is er déze road trip. Deze tweeweekse vakantie combineert de themaparken van Orlando met verschillende hoogtepunten aan de westkust van Florida. En daarmee verblijf je op de volgende plaatsen!


Foto: Gene Duncan

ORLANDO

Maak kennis met Orlando: dé themaparkenhoofdstad van de wereld. Van Disney’s Animal Kingdom tot SeaWorld’s Aquatica: hier vind je voor ieder wat wils en meer. Want Orlando staat naast pretparken ook bekend om haar spectaculaire winkelmogelijkheden: de Premium Outlets en de Florida Mall zijn slechts twee voorbeelden van jouw toekomstige shopopties!

ST. PETERSBURG

De stad St. Petersburg is één van de leukste plaatsen aan de westkust van Florida. De plaats zelf is sfeervol en is onder meer thuis voor wereldberoemde Dali-museum, maar de meeste toeristen rollen het liefst een handdoek uit op het schitterende St. Pete Beach.

Foto: Disney Parks/Kent Philips

VOORGESTELDE DAGINDELING

Dag 1    Amsterdam – Orlando
Dag 2    Orlando
Dag 3    Magic Kingdom
Dag 4    Disney’s Animal Kingdom
Dag 5    Universal Studios
Dag 6    SeaWorld
Dag 7    Orlando
Dag 8    Orlando – St. Petersburg
Dag 9    St. Petersburg
Dag 10    St. Petersburg
Dag 11    Clearwater Beach
Dag 12    Tarpon Springs
Dag 13    Crystal River
Dag 14    St. Petersburg
Dag 15    St. Petersburg – Orlando – Amsterdam

KAN IK DEZE REIS BOEKEN?

Zeker! TUI biedt deze road trip exact zoals hierboven omschreven aan, inclusief (voordelige) vliegtickets, accommodaties en een huurauto. Interesse? Klik HIER voor méér informatie!