Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Zo combineer je een reis door het Amerikaanse westen met, jawel, Hawaii!

Californië en Hawaii Le Beau Reizen - Unsplash
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Is Hawaii ver weg? Misschien wel, maar als je toch al in het westen bent, ben je voor Amerikaanse begrippen vlakbij. Zó bezoek je San Francisco en Los Angeles, maar ook Maui en O’ahu – met dank aan onze vrienden van Le Beau Reizen!

Goed – we gaan ook niet doen alsof Hawaii heel dicht bij Californië ligt. Wie de vijftigste staat van Amerika wil bezoeken, moet vanuit San Francisco namelijk alsnog een goede 5,5 uur vliegen. Maar wie dat ervoor over heeft, krijgt ook wel een kant van Amerika te zien die werkelijk uniek is. De archipel is een waar paradijs, vol witte zandstranden langs een felblauwe zee. Hawaii lijkt op geen enkele andere Amerikaanse bestemming – en juist dat is de reden dat deze staat absoluut op je bucket list hoort.

Golden Gate Bridge Le Beau Reizen - Unsplash-min

Naar San Francisco

Daarom heeft Le Beau Reizen een reis samengesteld waarbij de Amerikaanse westkust wordt gecombineerd met de eilandengroep. Deze reis begint in San Francisco, mogelijk een van de leukste steden van The States. Eenmaal aangekomen zie je direct waarom. Alcatraz, Lombard Street en de Golden Gate Bridge zijn de bekendste hot spots, maar sla ook wijken als het Mission District en de hippiebuurt Haight-Ashbury niet over voor een wat meer alternatieve experience.

Hawaii Le Beau Reizen - Unsplash

O’ahu en Honolulu

Na drie dagen in de City By The Bay is het tijd om naar Hawaii te gaan. Per vliegtuig, natuurlijk. Je arriveert dan op het bekendste eiland van de staat. O’ahu huisvest onder meer de hoofdstad Honolulu en het wereldberoemde strand Waikiki Beach. Bekijk ook het ‘Iolani Palace, het enige koninklijke paleis van Amerika, en bezoek het Diamond Head State Monument voor een fabuleus uitzicht.

Hawaii Le Beau Reizen - Unsplash

Maui

Na een bezoek aan O’ahu is het zaak door te vliegen naar een andere, Hawaiiaanse bestemming. Maui is misschien wel nóg mooier dan O’ahu, mede dankzij de beeldschone palmstranden, blauwe zeeën en baaien en majestueuze kliffen. Hoe je het allemaal ziet? Door de Hana Highway te pakken. Dit is een soort Hawaiiaanse versie van de Highway 1 in Californië, alleen zijn de kleuren van de bergen en het water hier nóg bonter.

Hollywood Le Beau Reizen - Unsplash

Terug naar Californië

Na Maui brengt de reis van Le Beau Reizen je terug naar het Amerikaanse vasteland, maar niet naar San Francisco. In plaats daarvan vlieg je naar Los Angeles. Huur een auto en verken alle bekende voorsteden van de City of Angels. De villa’s in Beverly Hills, de sterren in Hollywood en het strand van Santa Monica zijn zomaar wat voorbeelden van bestemmingen die je niet mag overslaan, voor je vakantie er definitief opzit.

Hawaii Le Beau Reizen - Unsplash

Hoe ziet de dagplanning van deze reis eruit?

De reis van Le Beau Reizen houdt de volgende dagplanning aan:

Dag 1, 2 en 3
San Francisco, Californië

Dag 4, 5 en 6
O’ahu, Hawaii

Dag 7, 8, 9 en 10
Maui, Hawaii

Dag 11, 12, 13 en 14
Los Angeles, Californië

Hawaii Le Beau Reizen 4 - Unsplash

Waar kan ik deze reis boeken?

Bij Le Beau Reizen, natuurlijk! En je hoeft hem niet per se in deze vorm te boeken. Het mooie aan dit reisbureau is namelijk dat alle reizen aanpasbaar zijn naar jouw wensen en voorkeuren. Kijk hier voor meer informatie.

Dit is een gesponsord artikel.