Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Zó maak je jouw vakantie in Nevada onvergetelijk – onvergetelijk duur

Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

door Boy Tijbosch

1.    Boek een kamer bij het MGM Grand

En nee – niet bij dat grote hotel zelf. Vraag om een overnachting in The Mansion. Deze kapitale villa is ook eigendom van de immense organisatie. De prijs in het extreem luxueuze resort is onduidelijk, maar die ligt ongetwijfeld iets hoger dan de plaatselijke Days Inn. We achten de kans overigens klein dat je hier echt de nacht doorbrengt: de accommodatie is voor 'qualified guests only'.

2.    Ga heli-skiën in de Ruby Mountains

Heli-skiën is een speciale tak van de wintersport waarbij je hoogst persoonlijk door een helikopter wordt gedropt in de Ruby Mountains. Da's luxe, maar het kost je wel €460 per rit.

3.    Neem een houseboat

Yes – een houseboat. Dat is een drijvende villa op Lake Mojave. Kosten? €1995 per nacht.

4.    Laat je behandelen in de PGA Nagomi Ritual Baths & Spa

Dit is zo'n beetje het meest luxueuze kuuroord van Las Vegas. Dat mag ook wel, want een simpele behandeling kost je vierduizend euro.

5.    Ga uit in de Encore Beach Club

Wil je deze club als VIP binnenkomen? Dan moet je héél diep in de buidel tasten: de prijzen voor een kaartje liggen op een schamele 125.000 dollar.


Foto: Ryan Jerz


DE AMERIKA-QUIZ!

Is Amerika jouw favoriete vakantieland en weet jij alles over de USA? Doe dan mee met De Amerika-Quiz op 3 april! Een dag vol spannende vragen, mooie prijzen en vooral héél véél Amerika!

Aanmelden?

Stuur een mailtje met daarin jouw teamnaam én het aantal deelnemers naar info@AmerikaOnly.nl óf app naar 06 41 31 07 71. Je ontvangt dan informatie over de betaling en je tickets.

Zaal open: 12:00
Aanvang: 12:30-15:00
Deelname + 2 consumpties: €10 p.p.

Locatie:

De Nozem en de Non
A. Verherenstraat 1
1961 GD Heemskerk

Maximaal vier personen per team.
Wees er snel bij: vol = vol!