Afrika OnlyCanada Only

Zoek

Zó ontdek je Amerika met de kids!

Vlag
Picture of Boy Tijbosch

Boy Tijbosch

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin? Een ideaal land met talloze mogelijkheden voor zowel jong en oud is natúúrlijk Amerika. We vroegen reisspecialist Larissa van Tenzing Travel naar must-do’s tijdens een USA-vakantie met de kinderen. Dat leverde de volgende tips op!

(De stranden van) Florida

Breng een bezoek aan de Sunshine State om te genieten van de prachtige, kindvriendelijke bestemmingen die Florida heeft te bieden. Daaronder vallen de witte zandstranden van de westkust, het hippe Miami en natúúrlijk de wereldberoemde themaparken. Tip: Spot de alligators in het Everglades National Park.

Disneyland, Californië

Over pretparken gesproken: Florida heeft Disney World, maar aan de andere kant van de VS vind je óók twee prachtige themaparken. Los Angeles is thuis voor zowel Disneyland als Disney’s California Adventure. Beiden zijn uniek, veelzijdig en ideaal voor reizigers met kinderen.

Las Vegas

Vegas heeft, óók voor de allerjongsten, genoeg te bieden! Bekijk bijvoorbeeld de show van de circusartiesten in het Circus Circus-hotel of stap in de rollercoaster die om en dóór New York, New York rijdt. En vergeet voorál niet de indrukwekkende fonteinenshow voor de deur van het Bellagio!

Lake Powell

Geniet een dag van het azuurblauwe water bij Lake Powell in de staat Arizona. In dit kunstmatige meer kun je zwemmen, vissen, kajakken óf een boottocht ondernemen. Redenen genoeg voor een tussenstop tijdens jullie reis door Zuidwest Amerika.

Méér weten over het aanbod USA-reizen met kinderen van Tenzing Travel?

Lees HIER meer over de reis Kids In Florida

…en HIER meer over de reis Kids In The Southwest!